HTML

KIKALKULÁTOR

Mielőtt költségbe vered magad, nem árt utána nézni az alternatíváknak meg a pontos feltételeknek.

Friss topikok

  • Ráérek: @micsoda?: " Idős ember, hol dolgozhatott, ahol ennyi lett a nyugdíja?" Majd lesz itt még csodá... (2014.09.01. 21:08) Szegénység kalkulátor III.
  • Mészáros Laci: @bölcsbagoly: Nem csak arról van szó, hogy a hívei tartották el (megj: indiában a szerzetesek le... (2014.08.26. 09:38) Szegénység kalkulátor I.

Kalkulátorok - a biztosítás biztosítékai

2013.01.30. 21:59 BorosÉva

A problémás helyzetek, melyekkel életünk során szembe találjuk magunkat, gyakran egészségügyi, erkölcsi vagy anyagi károkat okoznak számunkra vagy mások számára. Valószínűleg Ön is szeretné enyhíteni legalább a kár anyagi részét. Biztosítást kötne, de nem tudja kinél, mire, milyen feltételekkel? Ha ezekre a kérdésekre keresi a választ, jó helyen jár.

Biztosítási kalkulátorok

Az egyes biztosítók ugyanazon feltételek megléte esetén is eltérő biztosítási konstrukciókat ajánlhatnak, eltérő árakon. Mindenkinek, így Önnek is fontos szempont feltehetőleg, hogy az igényeinek megfelelő konstrukciót találja meg a lehető legkedvezőbb áron. Ehhez és az előre tervezéshez nyújtanak segítséget a biztosítási kalkulátorok.

Az AEGON Biztosító igen szemléletesen tárja elénk a biztosítási kalkulátorok széles skáláját. Jöjjön egy rövid felsorolás ezekről!

CASCO biztosítás

A kalkulátor a gépjármű kategóriája, állapota, felhasználásának módja, a kockázatviselés kezdete és egyéb adatok alapján árajánlatot ad a CASCO biztosításra.

Kötelező biztosítás

Itt is lényeges szempont a gépjármű kategóriája és a kockázatviselés kezdete.

Lakásbiztosítás

Mivel sokféle lakásbiztosítási konstrukció létezik, ez a kalkulátor kissé bonyolultnak tűnik első ránézésre. Cserében kényelmesen böngészhetjük a lehetőségeket és akár otthonunkból meg is rendelhetjük a nekünk megfelelő biztosítást.

kutyadoki-e1317122247101.jpg

Kisállat-biztosítás

Nem csak mi, kedvencünk is megbetegedhet időnként.

A kisállat-biztosítás az állatorvosi költségek terhét vállalja át. Bármilyen fajtájú kutyára vagy macskára köthetünk biztosítást.

 

Baleset biztosítás

Bárkit érhet baleset, ezt jól tudjuk. Ez a kalkulátor nemünk és életkorunk figyelembevételével segít megtalálni az igényeinknek és pénztárcánknak leginkább megfelelő biztosítást.

Utasbiztosítás

Utazás, nyaralás során is érhet minket baleset. A kalkulátor 18 különböző utasbiztosítási csomagból segít kiválasztani a számunkra megfelelőt.

Hiányzik a felsorolásból a kalkulátor a vállalati biztosításokhoz. Ezen biztosítások megkötése során igen speciális igények merülhetnek fel. Nem lenne célszerű csekély számú adat alapján biztosítási konstrukciót ajánlani, de döntést hozni sem. 

Szólj hozzá!

Címkék: kalkulátor biztosítás

A bejegyzés trackback címe:

https://kikalkulator.blog.hu/api/trackback/id/tr15053919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása