HTML

KIKALKULÁTOR

Mielőtt költségbe vered magad, nem árt utána nézni az alternatíváknak meg a pontos feltételeknek.

Friss topikok

  • Ráérek: @micsoda?: " Idős ember, hol dolgozhatott, ahol ennyi lett a nyugdíja?" Majd lesz itt még csodá... (2014.09.01. 21:08) Szegénység kalkulátor III.
  • Mészáros Laci: @bölcsbagoly: Nem csak arról van szó, hogy a hívei tartották el (megj: indiában a szerzetesek le... (2014.08.26. 09:38) Szegénység kalkulátor I.

Síbiztosítás

2016.01.15. 22:05 BorosÉva

Az utazási irodák, utazással foglalkozó weboldalak ajánlataiból is látszik: hosszú még a tél. Az UtazzFillérekért.hu oldalon például Ausztriában és Szlovéniában kínálnak síelési lehetőséget. Indulna máris? Biztosítsa önmagát és családját, a felszerelést! A téli sportok kedvelői - ahogy Ön is - tudják, hogy az utasbiztosítások nagy része nem megfelelő számukra. A biztosítók igyekeznek olyan módozatokat is ajánlani, amelyek már minden igényt kielégíthetnek, Önnek "csak" meg kell találnia a sok ajánlat közül a legmegfelelőbbet.

 

sibaleset01.jpg

 

Mire terjedhet ki a síbiztosítás?

 

sibaleset02.jpgAz egyes biztosítótársaságok különböző jelöléssel ellátott csomagokban ajánlják biztosításaikat. Az Ön számára gyakorlatilag lényegtelen, hogy a keresett csomagnak ezüst, arany, platina vagy mondjuk éppen fekete a megjelölése. Az viszont már korántsem mellékes, hogy mit tartalmaznak eme csomagok.
Választás előtt végig kell gondolnia, hová indulnak, mi vár Önre és családjára!
Fokozottabb a kockázata a nehezebb pályákra tervezett téli sportnak. Nem kizárt, hogy ilyen esetekben akár helikopteres mentésre is szükség lehet.

 

 

Gépkocsi asszisztencia - Akár sofőrküldés is lehetséges a segítségnyújtás keretein belül.

Síruházat, felszerelés térítése lopás esetén is - Szükségessége nem szorul különösebb magyarázatra.

Síbérlet visszatérítése betegség esetén - Az összeghatár az egyes csomagokban változó.

Felelősségbiztosítás - Egyes csomagok választása esetén bizonyos összeghatárig megtéríti a biztosító a másnak okozott kárt.

sibaleset03.jpgBaleset biztosítás - Nem elhanyagolható szempont, hogy milyen minőségű szolgáltatásra számíthatunk a baleset bekövetkeztekor és hogy biztosítónk milyen mértékben fedezi a költségeket. Optimális esetben a helikopteres mentéstől a gyógyszerköltségig mindenre fedezetet nyújt síbiztosításunk.

Védelem pályán kívüli síelésre - Nem minden csomagban áll rendelkezésre.

Snowboard biztosítás - Fedezetet nyújthat fun parkokban bekövetkező balesetekre is.

Tolmács biztosítása - Ha nem ismerjük az adott ország nyelvét, ez is nagyon fontos lehet.

Szezonális bérlet - Meghatározott időszakban, többszöri kiutazás esetén is magas szintű védelmet nyújt.

Szólj hozzá!

Címkék: síelés síbiztosítás

A bejegyzés trackback címe:

https://kikalkulator.blog.hu/api/trackback/id/tr958276144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása