HTML

KIKALKULÁTOR

Mielőtt költségbe vered magad, nem árt utána nézni az alternatíváknak meg a pontos feltételeknek.

Friss topikok

  • Ráérek: @micsoda?: " Idős ember, hol dolgozhatott, ahol ennyi lett a nyugdíja?" Majd lesz itt még csodá... (2014.09.01. 21:08) Szegénység kalkulátor III.
  • Mészáros Laci: @bölcsbagoly: Nem csak arról van szó, hogy a hívei tartották el (megj: indiában a szerzetesek le... (2014.08.26. 09:38) Szegénység kalkulátor I.

Sokszor az egyedi szoftverfejlesztés az igazi megoldás

2018.02.27. 19:48 BorosÉva

vallalkozas.jpgAhogy nő egy vállalkozás, úgy teremnek az újabb kihívások. Sokszor egyszerűen csak az által, hogy a mennyiség minőségbe csap át. Például nem lehet annyi alkatrészt elhelyezni a raktárban, amennyire a folyamatos termelés biztosítására szükség mutatkozik. A szállítások folyamán túl sok az üresen futott kilométer. Ugrásszerűen nőnek egyes költségek, amelyek korábban elhanyagolhatóak voltak. Kampányszerű tevékenységek merülnek fel, amelyekre alkalmanként nem lehet elegendő kapacitást biztosítani.

Sok az olyan feladat, ahol az emberi erőforrás jelentős mértékben kiváltható automatizálással, rendszerbe szervezéssel, informatikai eszközökkel. Akinek a vállalkozása elég komoly méretre kinőtte magát, annak sokszor olyan kihívásokkal kell szembe néznie, amelyeknél a cége szaktudása a probléma definiálásig terjed. Ilyenkor jól jön egy olyan partner, aki kész megoldás sablonokkal és kellő gyakorlattal rendelkezik a szakterületen, és képes megnyugtató, hosszú távú megoldást szállítani - legyen az éppen egyedi szoftverfejlesztés, rendszerintegráció, IT tanácsadás vagy éppen erőforrás kihelyezés.

Közel 30 éve lehet szabadon vállalkozni Magyarországon. Tehát ami újkeletű feladat egy prosperáló szervezet keretein belül, az feltehetőleg már más cégnél is felmerült, sőt arra már megnyugtató megoldás is készült valahol.

Felkészült és rutinos megoldásszállítók tehát vannak. Pl. a Binarit Informatikai Zrt. is ilyen: Nemcsak hogy a hazai mellett nemzetközi referenciákat tud felmutatni az egyedi szoftverfejlesztés terén, de megrendelőre szabható szoftvertermékeinek léte a megoldások gyorsaságát is sejteti. Ezekről tanúskodnak a honlapjukon olvasható termék- és szolgáltatás felsorolások mellett szintén megtalálható impozáns referencialista, valamint azok a vélemények is, amelyek projektjeik nyomán a megrendelők formáltak róluk.

(x)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikalkulator.blog.hu/api/trackback/id/tr4913703664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása